fbpx

SEYCHELLEN

ACTIVITEITEN

BEZOEK EEN VAN DE 65 STRANDEN VAN MAHE

Als u de 65 stranden wilt bezoeken die Mahe telt, dan heeft u wel een auto nodig om deze te ontdekken. Qua grootte is het eiland te vergelijken met Texel.  Intieme baaitjes, een groen en bergachtig binnenland en mooie natuurparken vindt u op Mahe.

ONTDEK LA DIQUE PER FIETS

Zodra u per boot dit kleinste eiland van de eilandgroep bereikt, voelt u direct de rust die hier heerst. La Dique is zo goed als autovrij en fiets en/of ossenwagen zijn een veel gebruikt vervoersmiddel.  Je fietst op je gemak naar het bekende Anse Source D’argent strand. Een tropisch plaatje met helderblauw water, wit strand en prachtige granietformaties.

GENIET VAN DE NATUUR OP PRASLIN

Praslin is het op één na grootste eiland met een tropische jungle waar veel bijzondere dieren en planten te vinden zijn. In dit hof van Eden groeit de unieke kokospalmensoort Coco de Mer. U kunt de kokospalm bewonderen in Vallée de Mai, het kleinste natuurgebied dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.  Wilt u vanaf Praslin een ander exotisch eiland bezoeken? Maak dan een dagexcursie naar eilanden als Cousin Island, St. Pierre, Curieuse en La Dique.

ACCOMMODATIES

Het aanbod aan accommodaties op de Seychellen is groot. Heeft u specifieke wensen? Wilt u een kleinschalig resort in een afgelegen baai of gaat u liever naar een grotere accommodatie.  Travel to Africa adviseert u graag welk resort (klein- of juist grootschalige) qua sfeer, locatie en budget het best bij u past.

Cookies

Travel to Africa maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen